ΒΑΠΤΙΣΗ

Ονειρεύεστε μια θεματική βάπτιση, ένα παραμυθένιο σκηνικό ή ακόμα και μια πιο μοντέρνα βάπτιση για το αγγελούδι σας;

Μπορούμε να σας δώσουμε τις πιο όμορφες, αλλά εάν το θέλετε και τις πιο ανατρεπτικές ιδέες και ότι πιο όμορφο για τον πρωταγωνιστή της ζωής σας και την επίσημη πρώτη του εμφάνιση. Ζωντάνια, τρυφερότητα, κέφι και κυρίως απλότητα στα λουλούδια και σε κάθε μικρή μεγάλη λεπτομέρεια

Στο ανθοπωλείο μας “Wedding Flowers & More” το οποίο βρίσκεται στον Ωρωπό Αττικής, σας περιμένουμε ώστε να συζητήσουμε μαζί σας για το ύφος που θα θέλατε να δώσετε στο στολισμό της βάπτισης του παιδιού σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας προτείνει μοναδικές ιδέες για την δημιουργία ενός φανταστικού σκηνικού.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Στρουμφάκια, αερόστατα, πειρατές, ζωάκια του δάσους και πολλά άλλα θέματα αμέτρητα που θα στολίσουν υπέροχα την ήμερα της βάπτισης του παιδιού σας.

Με σεβασμό για την μεγάλη αυτή στιγμή σας προσφέρουμε τα ωραιότερα λουλούδια, τα πλέον ιδανικά που θα εκφράζουν τα συναισθήματα σας και την χαρά της βάπτισης του παιδιού σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κάθε στολισμού με μοναδική τεχνογνωσία και αρτιότητα στην οργάνωση, στον Ωρωπό, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Ο κάθε στολισμός βάπτισης μπορεί να προσαρμοστεί στο budget του πελάτη.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Shopping Cart